Spring til indhold

Kontakt borgerservice

Vores kontormiljø er indrettet som en erhvervsby i byen. Derfor ligger vores administration hos det vi kalder Zentrum Borgerservice.

Kontakt Zentrum Hammel

Telefon

+45 27 26 61 35
Mandag – Fredag

Hej turist!

Hvis du ikke lejer en kontorplads i Zentrum som indbygger, men ønsker at gøre brug af vores faciliteter som eksempelvis leje et mødelokale eller selskabslokale – eller hvis du vil være en del af vores erhvervsnetværk, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Seneste nyt

På vores Facebookside opdaterer vi løbende med seneste nyheder og aktivteter i kontorfælleskabet.

Følg os og læs mere her:

2 months ago

Hvad sker der egentlig på Østergade 24 i Hammel? 🤔🧱🚧Det har lokalavisen skrevet lidt om tilbage i slutningen af 2023, da hele projektet startede:eavis.lokalavisen.dk/p/favrskov/13-12-2023/a/dynamisk-makkerpar-bag-kommende-kontorfaellesskab-i-…Vi er i fuld gang med at omdanne det gamle folkehus og diskotek til en moderne og kreativ kontorby – og vi kan næsten ikke vente med at invitere jer indenfor 🎉𝐇𝐚𝐥𝐯𝐝𝐞𝐥𝐞𝐧 𝐚𝐟 𝐚𝐥𝐥𝐞 𝐤𝐨𝐧𝐭𝐨𝐫𝐩𝐥𝐚𝐝𝐬𝐞𝐫𝐧𝐞 𝐞𝐫 𝐚𝐥𝐥𝐞𝐫𝐞𝐝𝐞 𝐥𝐞𝐣𝐞𝐭 𝐮𝐝.Hvis du er interesseret i at høre mere, er du velkommen til at kontakte Casper Juhl på tlf. 27266135 eller læse mere på www.zentrumhammel.dk.Vi glæder os til at offentliggøre datoen for åbningen af Hammels nye kontorfællesskab. 📣📆 See MoreSee Less
View on Facebook