Spring til indhold

Seværdigheder

Alt om erhvervsbyen, Zentrum Hammel

Hold forretningsmøde med et slag minigolf
– eller brug vores podcast- og lydstudie

Her finder du alt, hvad du skal bruge for at drive virksomhed – og lidt mere til.


Byen-i-byen

Det er ikke kun sjov og spas, at vi kalder Zentrum for en erhvervsby. Vi har skabt et inspirerende arbejdsmiljø med inspiration fra lokalområdet.

Bliv indbygger og lej en fast kontorplads, et lukket kontor eller en p-plads efter behov.


Erhvervs-netværk

Som inbygger i Zentrum Hammel, er du automatisk medlem af Zentrum erhvervsnetværk, hvor vi hjælper og sparer med hinanden.

Derudover forventes det, at vi som indbyggere brugere hinandens kompetencer. Som indbygger får du altså inhouse hjælp til fx marketing, HR, regnskab, iværksætteri m.m.


Podcast studie & mødelokaler

Vi har sørget for, at du finder alle tænkelige faciliteter, du som indbygger har brug for. Eksempelvis mødelokaler, podcast og lydstudie og meget mere. Nogle af vores faciliteter, kan også lejes af udefrakommende turister


Smedenshave eller minigolf

Når der er behov for en tænkepause har vi indrettet små finurligheder som eksempelvis en minigolfbane og smedenshave, hvor i du kan snuppe en kop kaffe. Har du brug for ro eller for at tale i fortrolighed, kan du også sætte dig ind i en muteboks.


Cigarhandel & Genbrugsen

Mangler du noget? Fx en vase til blomster eller en bestemt bog? Så kig forbi genbrugsen.
Skal du bruge en værtsgave, så har Braads Cigarhandel altid lækre ting på hylderne til vores indbyggere.


Hotel Sika, Forsamlingssalen og tagerrassen

Alle faciliteterne er navngivet med inspiration fra by- og lokalsamfundet. Oven på Hammelhus finder du fx vores penthousekontor med udsigt over erhvervsbyen. Og ved Hotel Sika finder du AV eksperten med alle typer af printer og elektronik. Skal du holde møde, kan du låne forsamlingssalen.